Ник Кирьос и Новак Джокович нямаха особено топла връзка помежду

...
Ник Кирьос и Новак Джокович нямаха особено топла връзка помежду
Коментари Харесай

Шоу в навечерието на Аустрелиън Оупън: Кирьос и Джокович излизат в мач помежду си

Ник Кирьос и Новак Джокович нямаха изключително топла връзка между тях през годините, като австралиецът нееднократно обвиняваше някогашния номер едно, че е луд в това да се хареса на всички. Кирьос се съмняваше в искреността на държанието от страна на сърбина и намерено се е присмивал на метода, по който Ноле изпраща сърца към публиката след извоюван мач, единствено че всичко се промени по време на миналогодишния Аустрелиън Оупън. Тогава първенецът от Вашингтон беше един от малцината, които показаха поддръжката си към балканеца, когато той бе депортиран от Зеления континент.

Въпросната протегната ръка не остана незабелязана от 21-кратния притежател на " мейджър " титли и от този момент връзката сред двамата е доста по-добра, а всичко това даже стартира да наподобява на евентуално ново другарство, защото двамата имаха залог спечелилият да заведе изгубилия на вечеря след финала им на Уимбълдън, като също така Ник непрестанно загатва в последните дни, че е доста евентуално да го забележим дружно с Джокович в тандем на някоя от двойковите съревнования през сезона.

Сега пък първенецът и подгласникът от " свещената трева " са решили да ни зарадват с благотворителен мач между тях, който ще се организира този петък (13 януари) от 9:30 часа българско време на " Род Лейвър Арена ". Самият Джокович удостовери по какъв начин неговият противник е желал сетовете в срещата да не бъдат цялостни, тъй че евентуално ще станем очевидци на по-кратък формат, а събраните средства от билетите ще отидат за щедрост.

Вие пък бихте могли да наблюдавате дуела посредством нашите обичайни линкове в секцията " Гледай онлайн "

Nick Kyrgios and Novak Djokovic to play an exhibition match at Rod Laver Arena in Melbourne on Friday 13 January, 6:30 pm AEDT. Tickets will be sold for the match on Tuesday with all proceeds going to charity.
— Michal Samulski (@MichalSamulski)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР