Андрей Рубльов прекара дните преди Мастърса в Рим на болнично

...
Андрей Рубльов прекара дните преди Мастърса в Рим на болнично
Коментари Харесай

Героят е уморен: Квалификант се възползва от болестта на Рубльов и спря победния му ход в Рим

Андрей Рубльов прекара дните преди Мастърса в Рим на болнично легло в Мадрид, откакто получи инфектиране на сливиците. Руснакът към този момент на няколко пъти описа по какъв начин се е чувствал все едно умира, не е можел да преглъща храната си и да обуе обувките си. Изглежда обаче грижите не лекарите не са били задоволителни, с цел да съумеят да излекуват първенеца в Мадрид задоволително бързо за шампионата в италианската столица и още в първи кръг Маркос Гирон беше доста покрай това да го отстрани. Днес пък разумното се случи и квалификантът Александър Мюлер се възползва от удобните за него условия, постигайки триумф над именития си противник - 3:6 6:3 6:3. Така международният номер 109 се поздрави с първата си победа над представител на топ 10 и справедливо ще дебютира в 1/8-финалите на конкуренция от сериите " Мастърс ", а в идващия кръг ще премери сили с един всред Стефано Наполитано и Николас Джари.

Четвъртият подложен в действителност изглеждаше в чудесна физически форма през първите минути от срещата и доближаваше до точка за пробив в безусловно всяко едно подаване на квалификанта. Мюлер очевидно не можеше да удържи огневата мощност на своя противник и трябваше постоянно да гледа по какъв начин топката профучава около него, а това разреши на Рубльов да се откъсне напред с два пробива преднина и скоро да завоюва първия сет.

Всичко се развиваше обикновено и във втората част, като разликата беше, че французинът заигра по-добре и двамата вървяха гейм за гейм до 3:3 Тогава силата на руснака просто изчезна и той присъстваше само телом на корта, а новобранецът не сподели благосклонност и завоюва 9 от идващите 11 гейма, с цел да се поздрави с най-престижния успех в кариерата си.

Magnifico Muller ⭐️

Alexandre Muller comes back from a set down to secure his first top-10 win defeating Madrid champion Rublev 3-6 6-3 6-2!
— Tennis TV (@TennisTV)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР