Ние сме заявили нашата политическа позиция, един път от трибуната

...
Ние сме заявили нашата политическа позиция, един път от трибуната
Коментари Харесай

ДПС: Този парламент е изчерпан, изборите чукат

Ние сме декларирали нашата политическа позиция, веднъж от трибуната на Народното събрание и повторно на Централния съвет на партията. Това, че някои позиции съответстват с тези на Българска социалистическа партия не значи, че сме се колаборирали. Движение за права и свободи е независима партия.

Това сподели в предаването " Беновска пита " по Канал 3 депутатът от Движение за права и свободи и ръководител на парламентарната комисия по обществена политика доктор Хасан Адемов.

" Ако сте слушали сътрудника Хамид Хамид, сте разбрали, че той загатва и за други оставки, освен на Валери Симеонов. Не утвърждаваме този двоен стандарт, Валери Симеонов от дълго време трябваше да си подаде оставката, а Красимир Каракачанов стремглаво върви по неговите стъпки. За нас този парламент е привършен и предварителните избори чукат на вратата. Не считаме, че предварителните избори могат да трансформират обстановката, за нас това е стратегия за ускорено развиване на България, към която да се обединят всички партии, счита той. - Валери Симеонов е единствено нарицателна част от това ръководство. Правителствената рецесия се придвижва и в Народното събрание. И парламентарна рецесия чука на вратата ", съобщи в ефира доктор Адемов.

" Медийният закон с изключение на достижение на Движение за права и свободи е и достижение на цялата медийна среда. Ние от Движение за права и свободи декларирахме очевидно, че би трябвало да има изясненост по отношение на финансирането и притежателите на медии. Подкрепяйки начинания на ГЕРБ, ние поддържаме точки от нашата стратегия ", сподели още Адемов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР