Незадоволените потребности влияят върху прекомерното тегло. Ето как да се

...
Незадоволените потребности влияят върху прекомерното тегло. Ето как да се
Коментари Харесай

Незадоволените потребности влияят върху прекомерното тегло

Незадоволените потребности въздействат върху несъразмерното тегло. Ето по какъв начин да се справите с този проблем

Понякога с течение на времето, когато става дума за смяна на тежестта, това не значи безусловно, че имаме здравословен проблем, а че имаме проблем във връзката с колегата. Храната постоянно се трансформира в сурогат на любовта.

Следователно, макар положените старания, единствено дребен брой хора съумяват да отслабнат, тъй като проблемите от психически темперамент остават нерешени.

Как незадоволените потребности въздействат върху несъразмерното тегло

Причина номер 1: Блокирана потребност за обич
Ако нещата се объркат с индивида, който обичаме, ние не решаваме проблемите, а „ бягаме “ към хладилника. Страхът от отменяне, навиците и одобрените настройки не ни разрешават да решаваме проблеми, а по-скоро ги затрупваме с храна.

Причина номер 2: Блокирана потребност за самопризнание
Можете да пренебрегнете желанията си напълно и сляпо да следвате брачна половинка си, като се приспособявате към неговите стремежи: късна вечеря, се*с, когато той изиска и така нататък

Такава подготвеност за всеотдайност има последици: забравяте за себе си, блокирате потребността за внимание, непосредственост, потребността за естествен метод на живот.

Причина номер 3: Се*суална какофония
Липсата на се*с също може да се смята за една от аргументите за наднорменото тегло. Ако вършиме неточен се*с, тогава постепенно надебелявате, нормално от 2 до 3 кг, трансформирайки се в жена, която е непривлекателна за мъжа.

Ако има потребност от се*си в случай че тази потребност не е задоволена, още веднъж се стига до затлъстяване. При липса на се*с дамата протяга ръка към храната, с цел да задоволи прочувственото си предпочитание.

Какво да вършиме?
1.Първо, признайте пред себе си какво чувствате и какви проблеми имате. Това е по-трудно от отварянето на шоколад, само че най-малко ще има позитивен резултат върху вашето здраве.

2.Започнете да забелязвате възприятията си. Говорете с колегата си. Вярвате или не, само че говоренето може да реши проблемите.

3.Научете се да се грижите един за различен еднообразно.

4.Разберете, че никой не може да чете вашите мисли. Тишината във връзката води до възмущение и яд.

5.Изследвайте отношението си към се*са – се*сът не би трябвало да е обвързване, а наслаждение.

Забраните и непотребното тегло
Ако в живота ни има доста забрани и страхове, в случай че непрекъснато направляваме себе си от боязън да не се приемем като различен човек, тогава храната се трансформира в средство за забравяне на дисциплината, контрола и отговорностите.

Когато човек се стреми да бъде съвършен, пробвайки се да дава отговор на високи стандарти и условия, от време на време храната се трансформира в излаз. Решението е по едно и също време просто и комплицирано: позволете си да се различавате от идеала и говорете с тялото си и обещавайте да се отнасяте с него по-внимателно в бъдеще.

Три потребни извършения:
Списък на удоволствията
Помислете и направете лист на всичко в живота си, което харесвате и какво ви прави щастливи, само че не храната. След това го приложете на процедура. Може да се насладите на масаж, вана, маски за тяло …

“Ще го изям след 7 минути ”
Ако се уловите, че отваряте хладилника и въобще не сте гладни, кажете на себе си, ще го изям след 7 минути. ” След това измислете лист със задания, които да свършите. Желанието за храна ще изчезне, в случай че сте заети с работа.

“Спусък ”
Разберете какво ви кара да се прекалявате с храната: Постановление на Министерски съвет, непълен сън, яд, терзание и така нататък

Вижте още: Седем закона за добър живот – можете да измененията единствено бъдещето

Опитайте се да го избегнете или по някакъв метод да се разсеете от храната в тези моменти.

Много е значимо да осъзнаем, че комфортът не е в храната!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР