Изправен с напрегнати ръкави на ризата, това е Кийр Стармър,

...
Изправен с напрегнати ръкави на ризата, това е Кийр Стармър,
Коментари Харесай

`Причината, поради която ръководителите на кампанията на Лейбъристите избраха тази снимка на Кийр Стармър, за да я залепят на билбордове`

Изправен с напрегнати ръкави на ризата, това е Кийр Стармър, подготвен за деяние.

От през днешния ден, това черно-бяло изображение на водача на лейбъристите ще стартира да се появява на билбордове в местата на бойните полета в цялата страна. Партията харчи повече пари за този рекламен удар, в сравнение с за всичко, което е направила след последните общи избори.

Стратезите на акцията съзнателно са избрали фотография, която считат, че демонстрира, че Keir е подготвен да се захване с работата.

И те са избрали шест обещания, които се надяват техните претенденти да могат да обяснят елементарно на хората на прага. От много време някои гласоподаватели се оплакват, че в действителност не знаят какво биха създали лейбъристите, в случай че дойдат на власт.

Тук в елементарни точки партията се пробва да разбере какви са нейните „ първи стъпки “ ” би било, в случай че получи ключовете за No10. От диалозите за NHS до оправянето с престъпността и подобряването на учебните заведения - това са главните въпроси, които вземат решение изборите.

И...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР