Нейният обран и минималистичен стил сякаш още повече подчертава изискаността

...
Нейният обран и минималистичен стил сякаш още повече подчертава изискаността
Коментари Харесай

7 шопинг находки, вдъхновени от летния гардероб на Анджелина Джоли

Нейният обран и минималистичен жанр като че ли още повече акцентира изискаността й. Рядко можем да забележим облечена в нещо друго от бяло, черно или бежово и това лято тя за следващ път демонстрира, че по-малкото в действителност е повече. И актрисата ловко го съчетава с комфорта, от който всички имаме потребност в горещите дни. Между филантропичната си работа и филмовите планове Джоли не прави компромис с елегантността и практичността – и когато се появява под светлините на прожекторите с черно поло, черна пола вид „ молив “ и стилето, и когато е на снимачната площадка в Рим с миди рокля вид „ риза “ и равни чехли.

 Кирил Петков: 2 авг 2022 | Служебното държавно управление на Гълъб Донев пое ръководството от кабинета на Кирил Петков на формалната гала...
По-наблюдателните незабавно ще разпознаят в чехлите класическия модел Vlogo на, който тя има в разнообразни цветове и които комбинира както с рокли, по този начин и с панталон и риза. „ Инвестирам в качествени неща и по-късно просто ги нося до последно “, е споделяла самата Джоли за английския Vogue и го потвърждава за следващ път с избора си на летни обувки. В капсулния й дрешник постоянно ще открием бяла риза и черен панталон, който през лятото от време на време заменя с бял в комбиниране с бял топ.

Наскоро обаче Анджелина Джоли бе снимана от папараците на летището в Лондон, облечена в костюм, който по-скоро припомня на копринена пижама и който още веднъж бе комбинирала с обичаните си чехли Valentino. Една много добра и комфортна опция на спортните комплекти, а и този вид сетове през лятото са изключително настоящи – едноцветни или в принт, като ги виждаме много постоянно и в по-лятната им версия с къси панталони. Така че в случай че се чудите какво да облечете при идващия си полет, тъй като да не е сходен пижамен сет.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР