Непобедената боксьорка Памела Треан изкара морски лагер с един от

...
Непобедената боксьорка Памела Треан изкара морски лагер с един от
Коментари Харесай

Памела Треан тренира с Боби Бояджиев за дербито с Лъвицата

Непобедената боксьорка Памела Треан изкара морски лагер с един от най-хубавите български треньори Борислав Бояджиев в подготовката за супердербито против Иванка Иванова - Лъвицата. Двете ще се бият на 10 август във Велико Търново на галавечерта " Боксов конфликт 2 ". Мачът е исторически, тъй като за пръв път ще бъде връчена купата на България при дамите в категория петел (53,500 кг). Треан от няколко години живее и тренира в Швейцария. Тя се завърна в своята татковина, с цел да се аклиматизира и реши да шлифова своите умения по време на летния морски лагер на Академия " Борислав Бояджиев " в Лозенец. Заедно с нея тренираше и най-перспективният роден боксьор - 3-кратният европейски първенец при подрастващите Уилям Чолов. Подготовката беше една седмица. Треан ще продължи с тренировките в залата на братя Пулеви в София.
В другия главен мач на галавечерта " Боксов конфликт 2 " Здарвко Попов (7 победи, 5 с нокаут и 1 равен) ще се изправи против коравия грък Панагиотис Мацагкос (6 победи, 1 с нокаут и 1 равен). Двубоят е в 6 рунда и от категория до 71 кг.
Феновете ще видят още 8 конфликта. Билетите са сред 8 и 15 лева и към този момент се продават в мрежата на " Ивентим " (http://bit.ly/Боксов-Сблъсък2).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР