Нека видим какво означава Сатурн ретрограден и как това афектира

...
Нека видим какво означава Сатурн ретрограден и как това афектира
Коментари Харесай

Какво означава ретроградния Сатурн и какво ни носи

Нека забележим какво значи Сатурн назадничав и по какъв начин това афектира всяка една зодия?

По време на ретроградния Сатурн във Водолей може да следим подтик на политическия фанатизъм, защото хората, останали по пътя си, влачат краката си против бъдещето. Докато смяната е неизбежна част от живота, Сатурн в ретроградна форма може да ни накара да се усещаме лимитирани в способността си да вървим напред. Може да се усещаме по този начин, като че ли напредъкът ни е посрещнат със опозиция, което може да сътвори доста стрес и отчаяние. Междувременно нашите основи могат да се трансформират във всяка минута, като евентуално ни оставят с възприятие на неустойчивост.

Кога Сатурн е назадничав?

Стационирайки ретроградно на 22 май 2021 година, на 13 ° 31 ’от Водолей, ретроградният период на Сатурн ще продължи малко под пет месеца. Много други планети също ще преминат ретроградно през цялата година, само че можете да разчитате, че проблемите на Сатурн се връщат към естественото, когато станциите на планетата-баща насочват на 10 октомври 2021 година при 6 ° 53 ’от Водолей.

Какви аспекти ще направи Сатурн във Водолей през 2021 година?

Тъй като Сатурн не се движи толкоз бързо, колкото Луната, Меркурий или даже Венера, неговите резултати ще се усещат по-интензивно, когато преглежда други планети. Може да желаете да отбележите календара си за 14 юни, когато в космоса се образува недопечен Т-квадрат сред Луната, Сатурн и Уран. Енергията тук може да сътвори разтърсвания в живота ни, да удари егото, непредвидени разноски и може да се почувстваме по-чувствителни от нормално. На 1 и 2 август Сатурн образува съпротива против слънцето и Меркурий, които са съвпадащи с Лъв - избягвайте превишаване на скоростта, неистина или скицирано държание на този ден, тъй като най-вероятно ще ви заловен!

Сатурн назадничав във Водолей 

За благополучие, не е всичко неприятно по време на ретроградния Сатурн във Водолей. На 22 август Сатурн образува Grand Air Trine, когато се свързва с Венера във Везни и Северния възел на ориста в Близнаци. Това ще бъде превъзходен ден за работа върху сантиментални партньорства и може би обмисляне на по-светло бъдеще с bae. Докато ретроградите не са по никакъв начин занимателни, всеки знак ще ги преживее по друг метод, а някои даже могат да се възползват! Водолеят, Козирогът, Ракът и Близнаците имат капацитета да излязат от това позитивно, само че единствено в случай че са подготвени да одобряват отговорности и да одобряват смяната. Овенът, Девата, Везните и Стрелецът ще имат своя обективен дял от провокациите, тъй че ще желаете да се подвизавате, в случай че попадате в тази категория. И най-после, Телец, Лъв, Скорпион и Риби ще почувстват тази сила с най-голяма активност, тъй че не забравяйте да бъдете благи и любящи към себе си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР