Неизвестен звяр върлува в украинския град Галич и избива животните

...
Неизвестен звяр върлува в украинския град Галич и избива животните
Коментари Харесай

Мистериозното създание Чупакабра тероризира украинци?

Неизвестен звяр върлува в украинския град Галич и избива животните на локалните хора. Вече няколко фермери са пропищели от набезите на мистериозната гад, която изпива кръвта на зайци и кокошки, след което подрежда безжизнените им трупове в редици. Изплашените украинци недоумяват що за гад издевателства върху добитъка им, само че допускат, че може да става дума за създанието Чупакабра.

Именно то е известно в легендите като звяр, който изпива кръвта на кравите, овцете, козите и другите домашни животни. И макар че доста хора счита облика му за мним, не са малко и тези, които имат вяра в неговото битие.

Само в Украйна през последните години има редица случаи, в които хора настояват, че са били посетени от страховитото страшилище.

За сходни нападения споделя и популацията на Галич. Местна жителка се оплаква, че мистериозна гад е съумяла да изпие кръвта на тридесет от нейните зайци. Същото се случило и с единадесет от зайците на неин комшия.

 Чупакабра

Всяка нощ, когато падне мрак и кръвожадният див звяр наближи къщите ни, кучетата стартират да лаят неспокойно. Но даже те не могат да го спрат. На сутринта в действителност четириногите ни пазачи са тези, които наподобяват наплашени, споделя Алена пред локална телевизия и добавя, че други нейни познати са виждали сянката на непознатата гад, само че не са съумели да я прегледат детайлно.

Съпругът на Алена споделя, че умъртвените животни са били показани на ветеринарните лекари, само че даже те не съумели да разрешат загадката и просто гледали труповете с неразбиране.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР