Неидентифицирани нападатели пребиха активист, провеждащ кампания в подкрепа на руския

...
Неидентифицирани нападатели пребиха активист, провеждащ кампания в подкрепа на руския
Коментари Харесай

В Челябинск пребиха активист на Навални

Неидентифицирани нападатели пребиха деятел, провеждащ акция в поддръжка на съветския опозиционен водач в уралския град, оповестиха сътрудниците му в четвъртък.
Алексей Барабошкин, локалният координатор на Навални, е бил „ атакуван от незнайни нападатели “ късно в сряда, откакто е получавал закани в продължение на няколко седмици, написа предизборният му офис в Telegram.
 Състоянието на Алексей Навални се усъвършенства Състоянието на Алексей Навални се усъвършенства
Състоянието на отровения съветски опозиционер Алексей Навални последователно се усъвършенства, само че е прекомерно рано да се предвиждат дълготрайни ефек...
Публикуват негова фотография с набито и кървящо око.
Навални е лекуван в Германия за отравяне с Новичок при случай, провокирал интернационално наказание и опасност от наказания против Русия.
Критикът от Кремъл води национална акция, целяща да изтласка ръководещата партия при вота този уикенд за районни и локални събрания.
Лекарите подозират, че деятелят в Челябинск е получил фрактура на черепа и разтърсване, съгласно медицински документ, оповестен от екипа му, който споделя, че нападателите не са взели парите или телефона му.
 Германската клиника разгласи, че Алексей Навални е бил токсичен Германската клиника разгласи, че Алексей Навални е бил токсичен
От немската клиника " Шарите ", в която е настанен съветският опозиционен водач Алексей Навални оповестиха, че резултатите от клиничните из...
Говорител на полицията в Челябинск съобщи, че чиновниците правят инспекция, откакто са получили сигнал от болничното заведение, заяви РИА Новости, представена от БГНЕС.
Жителите на Челябинск в неделя ще гласоподават за районни и общински депутати.
Предсрочното гласоподаване ще стартира в цялата страна от петък, с цел да се понижи рискът от ковид в изборните секции, до момента в който опозиционните деятели се притесняват, че това ще улесни подправянето на резултатите.
Регионалните акции за Навални оповестяват за голям брой закани и актове на заплашване, както и за постоянни обиски в домовете им и арестувания от полицията.
 Претърсвания в офисите на съветския опозиционер Алексей Навални Претърсвания в офисите на съветския опозиционер Алексей Навални
Руският опозиционен водач Алексей Навални е свободен, съобщи говорителката му в четвъртък, до момента в който полицията организира нови претърсвания в...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР