Нечуван кошмар сполетя семейство от брезнишкото село Ноевци, което изживя

...
Нечуван кошмар сполетя семейство от брезнишкото село Ноевци, което изживя
Коментари Харесай

Кошмар в Брезнишко: Объркаха трупа на починал епилептик

Нечуван призрачен сън сполетя семейство от брезнишкото село Ноевци, което изживя същински смут по време на погребението на собствен родственик. По време на траурната гала със духовник в гробищния парк на селото излиза наяве, че тялото не е на 41-годишния Веселин Драгомиров, а на чужд човек.

Процесията е прекъсната и тялото е върнато в Перник. За ужасяващия случай описа пред локалния в. „ Струма “ братът на умрелия Веселин - Емил Драгомиров.

„ Брат ми Веселин бе докаран в пернишката МБАЛ „ Рахила Ангелова “ на 27 ноември след епилептичен припадък и с високи индикатори на кръвна захар - 30 единици (нормата за здрави хора е до 6 единици - бел.ред). Той е опериран, изваден му е далакът, само че бе с чернодробно заболяване. В болничното заведение е чакал 5 часа да го одобряват, защото имал негативен тест за ковид ", показа Емил.

На 1 декември към 5 часа сутринта пациентът, който лежал в една стая с Веселин, се обадил на фамилията, че той е умрял. От болничното заведение им се обадили чак на идващия ден.

„ Погребението беше планувано за 12 ч. на 3 декември, катафалката от погребалната организация пристигна в 11,40 ч., само че свещеникът закъсня с половин час. И тъкмо стартира опелото, когато се обадиха, че тялото не е на брат ми. Върнаха ковчега със сбъркания умрял, а аз започнах да звъня, да схвана по какъв начин по този начин е докарано непознато тяло за заравяне “, добавя Емил Драгомиров.

Разстроеният мъж звъни на тел. 112, откъдето го препращат в болничното заведение, от там в Съдебна медицина и най-после получава позволение ковчегът да бъде отворен.

„ Ако не беше просрочен свещеникът щяхме вместо брат ми да погребем различен човек. Това просто е отвратителна немарливост и ще си търсим правата в съда. Брат ми остави вдовица с две деца, а шокът от претърпяното няма в никакъв случай да забравим “, сподели още Емил.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР