Не можем да отречем, че в последните няколко години, това

...
Не можем да отречем, че в последните няколко години, това
Коментари Харесай

Съветите на Ема Чембълрейн как да носим дънки този сезон

Не можем да отречем, че в последните няколко години, това 21-годишно момиче завладя обществените мрежи и се трансформира в фешън икона и ентусиазъм, най-много за поколението Z. Ема Чембърлейн стартира пътя си към славата през 2016 със основаването на YouTube канала си. За негативно малко време хората се влюбват във видеата й и в самата нея и до 2019 година, тя към този момент е с милиони почитатели в обществените мрежи, списание Time я включва в 25-те най-влиятелни персони в интернет, фешън списания като Vogue Australia и Variety пишат публикации за нея, Cosmopolitan и Harpers Bazaar я поставят на корицата си, я включват в листата си за постоянни посетители на стилните им шоута по целия свят, а Vogue към този момент две следващи години я канят на Мет Гала като кореспондент. 

Своят дебют на, Ема направи предходната година, през септември, облечена от Louis Vuitton. За втора поредна година беше с един от най-обсъжданите и харесвани тоалети на събитието. 

 
               

 
               

Освен YouTube канала и с над 10 милиона почитатели, през април 2019 тя започва седмичния си подкаст, озаглавен Anything Goes, с който печели премията за „ Най-добър подкастър “ на 12-те награди Shorty, а по-късно през годината започва своя лична онлайн компания за, носеща името Chamberlain Coffee.

 
               

За това малко време популярност, само че многочислени фешън достижения, умерено можем да кажем Ема Чембърлейн има богат опит в света на модата и знае едно-две неща за сглобяване на тоалет. Точно по тази причина стилният бранд Levis си партнира с нея за стартирането на новия им модел Baggy Dad Jean, който е „ обичаният на Ема “, отбелязва тя. 

 
               

Вдъхновен от небрежните, необятни дънки, които бихте намерили в дрешника на татко си – този нов външен тип изцяло се вписват в персоналната хармония на Ема, която от своя стана е въодушевена от модата пред 90-те години. И трите тоалета, които Ема демонстрира, са идеални за началото на есента, когато нито е доста топло за летни облекла, нито задоволително хладно да вадим топлите пуловери. Едно от емблематичните неща, като приказваме за тоалетите на Ема Чембърлейн, е че постоянно комбинират жанр и комфорт, а кой не обича да наподобява добре и да му е комфортно?

Визиите, стилизирани от Ема, можете да видите във видеото:



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР