Не друго, а скромна снимка на яйце измести Кайли Дженър

...
Не друго, а скромна снимка на яйце измести Кайли Дженър
Коментари Харесай

Най-харесваният пост в Instagram вече е просто едно яйце

Не друго, а скромна фотография на яйце измести Кайли Дженър като най-харесвания пост на всички времена в Instagram. Може би не несправедливо – за разлика от Дженър, която сходно на целия си жанр, няма с какво да се похвали с изключение на с име, започващо с „К“, яйцето най-малко наподобява много минималистично и съвсем артистично.
Но и то е единствено едно яйце на бял неопределен декор.

Първоначално оповестена на 5 януари 2019 година от акаунта world_record_egg, простичката фотография на яйце към този момент събра 18.1 милиона лайкове – задоволително, с цел да открадне върха от Кайли Дженър. Първата фотография на нейната новородена щерка, пусната на 6 февруари 2018 година, до момента бе водачът. Но по-късно се появи този тайнствен кандидат.

Вечерта на 13 януари, Egg Gang (както се е нарекъл в този момент профилът) се усили от 14 милиона до 18 лайкове за три часа, което значи, че е попаднал в историята като най-обичания пост на Instagram. Кайли Дженър се реалокира на второ място, откакто за същото време събра още 100 000 души, до момента в който яйцето се изкачваше на трона. Яйцето се трансформира в първият предмет в топ 20 та най-харесвани изявления в Instagram, наред с известни персони като Кристиано Роналдо, Бейонсе и Селена Гомез, които имат лъвския дял от най-хубавите фотоси.

Сега яйцето е номер едно и най-сетне имаме отговор на вековния въпрос какво пристигна първо: кокошката Дженър или яйцето?
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР