Найден Найденов обстойно е анализирал отбора на Фридрисхафен, срещу който

...
Найден Найденов обстойно е анализирал отбора на Фридрисхафен, срещу който
Коментари Харесай

Найден Найденов: Фридрихсхафен са труден противник

Найден Найденов обширно е анализирал тима на Фридрисхафен, против който ще се изправи тази вечер от 19:00 часа воденият от него първенец на България Нефтохимик. Специалистът който изведе " лъвовете " до четвърто място на Олимпиадата в Лондон е удовлетворен, че за тима ще дебютира украинския диагонал Олександър Стаценко. Ето какво показа опитният ментор пред " България през днешния ден ":

 Николай Желязков напусна Аркада
Николай Желязков напусна Аркада

Специалистът тотално се разминава с управлението на румънския отбор

" Отборите са равностойни. Много ще зависи по какъв начин ще подходим. Запознати сме с техните мощни и слаби страни. Играят с неуместния за българските волейболисти жанр, практикуван от френския народен тим.

Изповядват бърза игра с доста отбрана. Не позволяват доста неточности. Нямат изявени единици, само че са сложен съперник. Освен това имат опит в сходни мачове. Ще са с настройка и самочувствие. Ако успеем да ги затрудним, а те може и да не чакат това от нас, ще им се отрази отрицателно.

Олександър Стаценко е доста умел. Дълго време търсихме човек от чужбина. Не мога да кажа, че е във върхова форма. Реално неговото привличане беше трети вид. Първият избор беше на най-високо равнище, само че имаше неизлекувана травма. Вторият също беше класен, само че там казусът беше визата. За пръв път като треньор ми се случва нещо сходно.

Дори и да не влезем в групите, продължаваме в другия европейски шампионат. Имаме опитни играчи, само че и 2-3 млади момчета, които би трябвало да се обиграват. Ако продължим в Шампионската лига, отборът ни ще играе по-добре. Ще придобием успокоение.

Винаги съм гледал по по-различен метод на близнаците спрямо останалите треньори. Всички имат някакви искания към тях. Големият експерт би трябвало да взема максимума от играчите . Винаги съм ги разбирал. Те са положителни волейболисти и могат да дадат доста на клуба и на националния тим ", приключи експертът.

 Снимка 288173
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР