Най-важното е, че нямаме контузени. Това заяви старши треньорът на

...
Най-важното е, че нямаме контузени. Това заяви старши треньорът на
Коментари Харесай

Младенов: Най-важното е, че нямаме контузени

Най-важното е, че нямаме контузени. Това съобщи старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов след днешната контрола с Банско, извоювана от армейците с 4:1 на терените на "Евима " в едноименния град.

„ Завършихме един цикъл с тази контрола, най-важното е, че всички са здрави. Новите се стараят, подобряваме във всяко едно естество – това беше една от концепцията, контузените да настигнат другите, извънредно незадоволително е времето, само че контузените като Варела не могат да стигнат игровия темп на останалите, само че се надявам да подвига равнището с течение на тренировките. Най-доволен съм от това, че изпълнихме това, което си бяхме възнамерявали, и нямаме контузени “, стартира той.

Родният експерт разяснява и тематиката със селекцията на „ Армията “ поради обстоятелството, че през днешния ден е последният ден от трансферния прозорец в България. „ Работим по всички въпроси, в случай че успеем, ще създадем всичко належащо. Следим избрани състезатели, работим по въпроса, само че всичко е въпрос на диалози и договаряния. Подобрихме кондиционно, само че времето е извънредно незадоволително, с цел да реализираме тъкмо това, което желаеме. С мачовете, които предстоят – за мен беше значимо тези като Варела да се изравнят с останалите. Когато е подготвен, належащо му е време, повече игрови минути – при всяка опция ще му се дава късмет за изява “.

„ Вече го направихме, разговаряхме с Ясен, има съгласие сред нас – и Йомов и Турицов са освободени и ще се причислят на следващия ден към нас. След като сме го привлекли, значи съм го одобрил. Един човек, който може да ни даде спомагателна настъпателност в средата на терена. С физика, добра визитка, да ни даде вариативност, а за какво не и на друга позиция. Поне езиковата преграда няма да е проблем. Калоян Кръстев остава в националния тим “, приключи Младенов във връзка с националите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР