Най-ценният капитал са хората. Това заяви зам.-председателят на ДПС и

...
Най-ценният капитал са хората. Това заяви зам.-председателят на ДПС и
Коментари Харесай

МОЯТА СТАРА ЗАГОРА! Халил Летифов: Най-ценният капитал за хората

Най-ценният капитал са хората. Това съобщи зам.-председателят на Движение за права и свободи и на Парламентарната група на Движението Халил Летифов по време на тържествената гала „ 10 причина да се гордея с моята Стара Загора ”, която „ Стандарт ” провежда в Града на липите.


-->
Събитието бе част от националната акция „ Моят град – 10 аргументи за горделивост ”, която медията ни организира към този момент 5 години. С нея „ Стандарт ” обикаля страната, с цел да покаже преобразяването на градовете и да отличи младите им гении, които са мотив за горделивост както на своите родни места, по този начин и на цяла България.  10 големи пана показаха развиването на Стара Загора. Те ще бъдат изложени на особено място в общината, с цел да може жителите и гостите на града да виждат всеки ден европейския образ на Града на липите.

Стара Загора с изключение на на мен е дала доста и на цяла България, сподели Халил Летифов, който е депутат от района. Най-ценният капитал са хората, още повече младото потомство, което ние отглеждаме усърдно, сподели депутатът от Движение за права и свободи. Младите се оправят повече от добре. Те би трябвало да подобрят качеството на политиката и на всички сфери от живота, безапелационен бе той.

Освен да се гордеем със Стара Загора, друго не можем да вършим, сподели Летифов. Той връчи специфичната премия на Радослав Балкански, възпитаник от IX клас на Профилираната природо-математическа гимназия „ Гео Милев “ за изключителните му достижения в науката и завоюваните медали от национални и интернационалните надпревари по математика. Радослав е член на „ Академия по математика “ при Център за поддръжка за личностно развиване – Стара Загора.

Тази премия е чест. Стара Загора за мен е опция за развиване, сподели деветокласникът. Той благодари на преподавателите си в гимназията и на Любомир Любенов, който управлява Академията по математика. Те ми оказват помощ, с цел да имам триумфи, сподели Радослав. Както и да се развие животът ми, където и да е кариерата ми, Стара Загора постоянно ще бъда част от мен и ще оказвам помощ за развиването й, сподели ученикът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР