Най-скъпият футболист в историята Неймар не спира да мисли за

...
Най-скъпият футболист в историята Неймар не спира да мисли за
Коментари Харесай

Неймар иска да се връща в Барселона

Най-скъпият футболист в историята Неймар не стопира да мисли за някогашния си тим Барселона. Той към този момент е изцяло наясно, че през лятото на 2017 година е направил крачка обратно в кариерата си, напускайки каталунците поради ПСЖ. Според вестник " Спорт " бразилецът е решен на всичко, с цел да избяга от скъпия " затвор ". " Принцовете " го заляха с дъжд от пари, само че футболистът към този момент е уверен, че няма по какъв начин да преследва европейска популярност в сегашния си отбор. Неймар мечтае неговото завръщане на стадион " Ноу Камп " да се реализира още това лято. Според близкия до играча публицист Марсело Бехлер възможен трансфер е вероятен. Неймар към този момент е натоварил свои представители да разговорят с шефовете на испанския първенец. Неймар се е свързал с някои от старите си другари в Барселона и им е споделил, че желае да се върне в тима. Не е загадка, че той е непосредствен другар с голмайсторите Лионел Меси и Луис Суарес, с които оформиха атомния тризъбец MSN. Двамата приели новината със удовлетворение и дали обещание да спомагат с каквото могат.
Бразилецът бил наясно също по този начин, че приказката може да има благополучен край единствено при положение, че изглади връзките си с управлението на Барса. Двете страни си насочиха куп обвинявания около бягството на играча преди близо две години, като най-често разногласията бяха за пари.
Както е известно, преди няколко дни излезе информация, че двата клуба договарят за една от покупко-продажбите на века, защото има вид Неймар и Осман Дембеле да сменят местата си, като сензационният бартер ще е гарниран с няколко милиона от страна на Барса.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР