Най-простият небрежен външен вид, който можете да си представите, са

...
Най-простият небрежен външен вид, който можете да си представите, са
Коментари Харесай

Как да се облечемстилно когато сме на 40: 6 примера за небрежен външен вид

Най-простият нехаен външен тип, който можете да си визиите, са дънки, съчетани с свободна риза. Страхувате се че това облекло е скучно? Изберете риза със относително ярки цветове – бордо или синьо. „ Акценти “ ще прибавят и пъстър шал и няколко забавни бижута.

2. Френска класика

Забравете, че ежедневният жанр е отегчителен жанр. Облечете жилетка с елегантни панталони, сложете върху нея мини шал вземете алената чанта като главен акцент. А когато се погледнете в огледалото ще бъдете една прелестна дама, облечена по френски метод.

3. Монохромно черно

Като се има поради, че преминавайки  40 години, не всяка жена може да се похвали с идеалната фигуран. Но в случай че заложите на тотално черни облекла  ще бъде най-хубавото решение. Черният цвят съвършено поправя фигурата, като оказва помощ да се скрият няколко непотребни кг.

4. Дънков плат

Стилистите поучават дамите над 40 да носят деним тъй като по този метод те наподобяват по млади. Следователно, можете умерено да облечете дънки.

5. Дънки и маратонки

Много дами изоставят спортните обувки на страна и залагат на по елегантните.с възрастта. В момента можете да намерите доста елегантни и забавни моделикоито сигурно ще ви харесат. Вземете чифт бели кецове,  които сполучливо се комбинират с дискретни пуловери и дънки.

6. Пола и панталони

Ако обичате да ностите по публични пола или панталон то не е задалжително постоянно да ги комбинирате с обувки на висок ток. Вече има прелестни модели бувки които наподобяват прелестно само че в същото вема са доста комфортни.

Харесва ли ви публикацията? Харесвайте и се абонирайте!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР