Най-новият онлайн букмейкър у нас е добре познатият световен бранд

...
Най-новият онлайн букмейкър у нас е добре познатият световен бранд
Коментари Харесай

Какво трябва да знаем за Betway онлайн залозите


Най-новият онлайн букмейкър у нас е добре познатият международен бранд Бетей. Още с първите си дни на българския пазар от компанията предложиха начален бонус на почитателите си, с който ще се опитат да завоюват тяхното доверие.

На спортът е повдигнат в фетиш. На уеб страницата могат да се открият в мощни дни над 12 хиляди събития, което е доказателство за желанието на компанията да покрие оптимално доста пазари. Може да се вършат прогнози на над 30 типа спорт, измежду които известните футбол, тенис, баскетбол, волейбол, само че и някои екзотични дисциплини. Забелязва се, че уеб сайтът непрекъснато се обновява и се прибавят нови възможноти за селекции. Дори най-претенциозните клиенти остават впечатлени от богатия избор на прогнози.

Сред най-популярните пазари са тези за краен резултат, брой на головете или точките в мача, или пък в обособените полувремена, разнообразни типове хендикапи. Много консуматори обаче си падат по предложенията за картони, ъглови удар, голмайстори и други. Техните стремежи също са задоволени и в спортната секция има за всекиго по нещо.

Особено значимо преимущество на Бетуей е мобилното приложение, през което доста бързо и елементарно могат да се слагат
залози онлайн в действително време. Нуждаете се единствено от няколко клика да отключите телефона си и да влезете в него, след което на мига можете да извършите прогнозата си, което при лайв събитията е от голямо значение. Британската компания влага доста запаси в мобилното си приложение и то постоянно да бъде на равнище.

Самите
залози онлайн са доста добре улеснени в шампионати и шампионати, с цел да може оптимално да се облекчат играчите. Могат да се намерят и мнения на срещата, в случай че тя не се излъчва онлайн. Точно по този начин, от Бетуей се гордеят с богатата гама на спортни събития, които се предават директно на уеб страницата посредством опцията за онлайн стрийминг. Чрез нея вашия мобилен телефон или таблет се трансформира в преносим тв приемник за гледане на най-интересните мачове. Единственото условие е да имате регистрация на уеб страницата и позитивен баланс в игралната си сметка.

Вероятно още с първия си допир до букмейкъра са ви създали прелестно усещане повишените коефициенти. Специалисти регистрират, че посредством специфичната секция за тях, могат да се уловият 15-20 % по-високи ставки на селекция от тези при съперниците. В това отношение детайлът е доста значим, тъй като няма смисъл да залагата на едно и също събитие, само че да играете за по-ниска облага.

Много постоянно играчите избират да се възползват от опцията за авансово затваряне на залога си (cash out). По този метод те непосредствено генерират облага и понижат риска до нулев, тъй като доста постоянно се случва в последните минути на мачовете да се стига до неочакван процес в ущърб на потребителя. Възможността за следен
залог е доста значима част от всеки съвременен онлайн букмейкърски уебсайт. Някои обаче оферират прекомерно ниски оферти и точно тук Бетуей свети.

Бет билдъра е друга обичана функционалност. Чрез нея можете да извършите няколко прогнози на един и същи мач. Това е изключително потребно, в случай че следите от близко даден тим и не можете да се спрете единствено на една алтернатива при идната му среща. Отделно с всяка последваща прогноза общият коефициент нараства доста след умноженията и по този начин действително можете да изградите цялостен игрови фиш (множествен залог) от единствено едно събитие! Опцията за шерване на
залог с другари пък е новаторска и приятна. Чрез нея можете да изпратите предлагането си до други клиенти на уеб страницата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР