Най-много футболисти от Реал (Мадрид) бяха номинирани за годишните награди

...
Най-много футболисти от Реал (Мадрид) бяха номинирани за годишните награди
Коментари Харесай

"Реал" превзе номинациите за наградите в Шампионската лига

Най-много футболисти от " Реал " (Мадрид) бяха номинирани за годишните награди на Шампионската лига. Първият тим в историята на шампионата, съумял да отбрани трофея си, има шестима представители измежду 12-те кандидати за оценките по постове.

Звездата на " Реал " Кристиано Роналдо е един от тримата номинирани нападатели. Той стана голмайстор през предишния сезон с 12 попадения. Другите двама номинирани са водачът на " Барселона " Лионел Меси и Пауло Дибала от " Ювентус ".

Наградата за най-хубав полузащитник сигурно ще отиде при футболист на " Реал ", тъй като и тримата номинирани носят бялата фланелка. Това са Тони Кроос, Лука Модрич и Каземиро, който вкара при успеха във финала с 4:1 против " Ювентус ".

" Реал " има предимство и при избора в отбрана, където е показан от капитана си Серхио Рамос и изигралия извънреден сезон Марсело. Другият номиниран защитник е Леонардо Бонучи, който това лято мина от " Ювентус " в " Милан " за 42 млн. евро.

" Реал " няма представител само при номинациите за най-хубав вратар. За премията се борят Джанлуиджи Буфон ( " Ювентус " ), Мануел Нойер ( " Байерн " ) и Ян Облак ( " Атлетико " ).

Най-добрите футболисти по постове ще бъдат оповестени на 24 август при тегленето на жребия за груповата фаза на Шампионската лига. Тогава ще бъде връчена и премията на УЕФА за най-хубав футболист и най-хубава футболистка, като номинациите ще бъдат оповестени на 15 август.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР