Най-малко 20 души загинаха при свличания на земни маси, предизвикани

...
Най-малко 20 души загинаха при свличания на земни маси, предизвикани
Коментари Харесай

Свлачище в Индия уби десетки

Най-малко 20 души починаха при свличания на земни маси, провокирани от мощните мусонни дъждове в индийския град Мумбай, съобщи NOVA, цитирайки Асошиейтед прес.

Индийският Екип за реакция на естествените бедствия съобщи, че 17 души са починали и двама са били ранени след сриване на стена върху няколко паянтови жилища в града рано тази заран. При различен случай починаха трима души. Шест жилища, намиращи се в основата на дребен рид, са се срутили едно върху друго късно нощес. Десетки спасители разчистват отломките, като търсят минимум 15 души, които евентуално са затрупани.

Проливните мусонни дъждове наводниха няколко елементи от Мумбай, финансовата столица на Индия. Нарушено е и придвижването на влаковете в града. Срутването на здания заради срутване на земни маси е постоянно събитие в Индия по време на сезона на мусоните, когато проливните дъждове отслабват основите на зле издигнатите структури, отбелязва АП. Мусонните дъждове се изсипват над района от юни до септември. Те са от жизненоважно значение за растенията, засявани през сезона, само че постоянно предизвикват обилни вреди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР