ДЕНВЪР (AP) – Най-големият фактор в посоката на плановете на

...
ДЕНВЪР (AP) – Най-големият фактор в посоката на плановете на
Коментари Харесай

Avalanche са изправени пред трудни решения с Landeskog, Nichushkin извън сезона след загуба във 2-ри кръг от Dallas

ДЕНВЪР (AP) – Най-големият фактор в посоката на проектите на Colorado Avalanche отвън сезона може просто да зависи от доверието.

Повярвайте дали капитанът Габриел Ландеског може да се завърне, откакто пропусна два цялостни сезона поради травма в коляното. Доверете се и на това дали може да се разчита на Валери Ничушкин, откакто напусна по средата на втори следващ следсезон заради проблеми отвън леда.

Президентът Джо Сакич и генералният управител Крис МакФарланд са изправени пред някои сложни решения след Avalanche видяха, че сезонът им спря с двойна продължена загуба вкъщи от Далас Старс в мач 6 от втория кръг. Ландеског и Ничушкин са отпред в листата.

„ Мразите тази неустановеност, тъй като затруднява планирането “, сподели треньорът на Avalanche Джаред Беднар. „ За управлението, за Крис и Джо, да вземем за пример, по какъв начин планирате? Те ще изяснят обстановките на тези момчета допустимо най-добре и по-късно ще сформират проект и ще продължат от там. Надявате се на отговори и изясненост, с цел да мо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР