Мерцедес лети със 170 км/ч по Асеновградско шосе. Кадри от

...
Мерцедес лети със 170 км/ч по Асеновградско шосе. Кадри от
Коментари Харесай

Въпреки зловещата катастрофа: Младежи шофират с над 170 км/ч по Асеновградско шосе, снимат се

Мерцедес лети със 170 км/ч по Асеновградско шосе. Кадри от безумното шофиране са оповестени във фейсбук и инстаграм профила на Валери Костадинов, алармира четец на TrafficNews . От предоставеното до медията ни видео се вижда, че Валери е седнал на пасажерското място и снима приятеля си, който развива скорост над 170 км/ч по шосето.
Прочетете още
Ограничението по въпросното трасе е 70 км/ч, което значи, че водачът, чиято идентичност не знаем, кара с над 100 километра над ограничаването. Видеото оповестено в мрежата сътвори отвращение, изключително на фона на тежкият пътен случай от преди седмица, в който юноша умъртви себе си и приятелката си, врязвайки се с 200 км/ч в няколко дървета по бул. „ Руски ”. Двама други, пътували на задната седалка- момче и момиче бяха с заплаха за живота, а пожарникар, отзовал се да помогне също пострада тежко откакто едно от големите дървета се стовари върху него.

Преди дни различен случай пък се размина за благополучие този път без жертви. Шофьор на мерцедес се заби в рейс от градския превоз до гара „ Филипово ”. Според наши източници мъжът е карал с извънредно висока скорост, като това за него било преднамерено. Очевидци, разпознали причинителя, описаха че мъжът редовно кара бързо и рисково, като вечер си разрешава да се движи даже и без включени фарове.

„ Поредният вид, който показва безусловно безцеремонното си държание на пътя. Малко ли са образците, от които да вземем поука по какъв начин да не се държим на пътя или са ни нужни още, до момента в който не се избием? ”, споделя възмутеният пловдивчанин.

На фона на всички тежки събития от последните дни, да се разгласяват сходни фрагменти за похвала е неуместно и тези, които показват сходна безнаказаност би трябвало да бъдат осъдени, безапелационни са читателите ни.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР