Най-голямата световна звезда на YouTube - шведският стриймър PewDiePie, се

...
Най-голямата световна звезда на YouTube - шведският стриймър PewDiePie, се
Коментари Харесай

Най-известният ютюбър в света се премести в Япония

Най-голямата международна звезда на YouTube - шведският стриймър PewDiePie, се реалокира в Япония, откакто страната облекчи COVID-правилата за влизане за някои притежатели на визи.

32-годишният мъж има 111 милиона почитатели в YouTube, въпреки преди да беше много спорна персона поради обидни квалификации и смешки.

Тази седмица той разгласява видео, в което се виждат той, брачната половинка му и кучето им в Япония - страна с най-строгите гранични контроли за вируса в света.

„ Толкова дълго се съмнявахме дали въобще можем да създадем този ход и преживяхме в действителност дълго пътешестване “, написа ютюбърът, чието същинско име е Феликс Келберг.

Япония позволява облекчено влизане за задгранични бизнес гости, студенти и други избрани категории жители, само че остава затворена за туристи, макар че министър председателят даде обещание последователно облекчение на разпоредбите от идващия месец.

Все още не е ясно по кое време ще бъдат облекчени ограниченията, само че държавното управление разисква възобновяване на груповите туристически визити и унищожаване на COVID-тестовете на границите.

Япония посрещна рекордните 31.9 милиона непознати туристи през 2019 година и беше на път да реализира рекорден връх от над 40 милиона гости преди пандемията през 2020 година

Кьелберг, който преди този момент е живял във Англия, още през 2019 година заяви,че си е купил къща в Япония, напомня БГНЕС.

Звездата няколко пъти се забърква в кавги, в това число поради видеоклипове с антисемитски забележки и расови обиди, а през 2016 година Twitter краткотрайно блокира акаунта му, откакто се пошегува, че се е включил към групировката "Ислямска страна ".
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР