„Най-голямата промяна у мен беше, че свалих излишните килограми, за

...
„Най-голямата промяна у мен беше, че свалих излишните килограми, за
Коментари Харесай

Ивана: Изчистих телефона си от хора, които вече не искам да чувам

„ Най-голямата смяна у мен беше, че смъкнах непотребните килограми, за които ме разкъсваха. Тежеше ми, наскърбяваше ме. Имам хашимото, за което разбрах след време. Признавам, че в случай че някоя цялостна жена ми каже, че се усеща съвършено, си мисля, че лъже. Тогава споделях, че в случай че някой ме хареса, ще ме хареса такава. Но това беше маска ". Това съобщи певицата Ивана в ефира на предаването " Неделята на NOVA ".

Певицата разяснява и протичащото се у нас към пандемията. „ Пренаредих си дрешника, пренаредих си мислите, почистих телефона си от хора, които към този момент не желая да слушам ", показа тя.

„ Трябваше да има ред. Подкрепям ограниченията, които одобриха у нас. Пътувала съм доста. В чужбина се съблюдават разпоредбите, тъй като има надзор и санкции. Аз си хвърлях фасовете през прозореца и като ме глобиха три пъти в Лондон стопирах да го върша. Постоянно дават ум на генерала, на държавно управление. Много сме мощни зад кадър, само че в случай че ти си в обувките на този човек, дали ще си толкоз отворен, като не знаеш какъв риск носи дадена обстановка ", сподели Ивана.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР