Най-добрият ни тенисист Григор Димитров стартира уверено на турнира на

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров стартира уверено на турнира на
Коментари Харесай

Григор Димитров стартира уверено в Пекин

 Григор Димитров се разтанцува след триумфа на Laver Cup (видео)
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров започва решително на шампионата на твърди кортове в Пекин, откакто победи американеца Тенис Сандгрен със 7:5, 6:3 в среща от първия кръг.

Българинът, който е подложен под номер 3 в схемата, трябваше да играе с Райън Харисън, само че той обаче се отхвърли в последния миг поради контузия и мястото му зае неговия съотечественик Сандгрен, който е 59-и в ранглистата.

В първия сет Григор чакаше своя миг и направи пробив в шестия гейм за 4:2, след което го затвърди, само че след това загуби три следващи гейма и резултатът бе подравнен. След това Димитров сподели висока класа и взе идващите два гейма, с цел да поведе в мача със сет задатък.

Димитров започва доста добре и втория сет, повеждайки с 3:0 с пробив във втория гейм. До края Димитров контролираше мача и закономерно завоюва след 6:3 във втория сет. Следващият му противник е сърбинът Душан Лайович, който в първи кръг отстрани канадеца Вашек Поспишил в три сета 2:6, 6:4, 6:4. Димитров и Лайович са се срещали до момента един път, като българинът печели с 2:0 сета.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР