Най-добрият италиански тенисист в момента Яник Синер, който е водач

...
Най-добрият италиански тенисист в момента Яник Синер, който е водач
Коментари Харесай

Яник Синер се класира за осминафиналите на тенис турнира в Мадрид

Най-добрият италиански тенисист сега Яник Синер, който е лидер на схемата на шампионата от сериите " Мастърс " в Мадрид с награден фонд 7 877 020 евро, продължи без проблем към осминафиналите след триумф над руснака Павел Котов с 6:2, 7:5 за малко по-малко от час и 40 минути игра.

Мачът стартира с редица пробиви, като Синер поведе умерено с 2:0, само че по-късно загуби два пъти подаването си, с цел да вземе три пъти това на руснака и за завърши частта при 6:2. Любопитно е, че единствените два гейма за Котов пристигнаха с пробиви, а той загуби всичките си подавания.

Вторият сет бе по-класически, като Павел Котов даже съумя да поведе с пробив, който затвърди и по този начин дръпна в резултата с 3:1. При 5:3 руснакът даже имаше сетбол при сервис на Синер, само че го пропусна, а по-късно международният номер 2 върна пробива, изравни при 5:5, след което завоюва и идващите два гейма, с цел да завърши мача.

В идната фаза Синер ще играе против различен руснак - №17 в света Карен Хачанов, който пък победи различен италианец - Флавио Коболи, със 7:5, 6:4.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР