Национален фонд Култура“ организира информационен ден по Плана за възстановяване

...
Национален фонд Култура“ организира информационен ден по Плана за възстановяване
Коментари Харесай

Фонд Култура с инфоден за грантове по ПВУ

Национален фонд „ Култура “ провежда информативен ден по Плана за възобновяване и резистентност. Срещата със бранш „ Култура “ ще се организира на 06.12.2023 година от 14:00 часа в Голяма конферентна зала на Дома на културата „ Борис Христов “ – Пловдив, ул. Гладстон № 15.

Предмет на диалога ще бъдат отворените за публично разискване Грантови схеми „ Български продукции от бранша на КТИ в платформите на отворените пазари на Европейски Съюз “ и „ Създаване на български продукции и копродукции в бранша на КТИ “.

Можете да се запознаете с Условията за кандидастване и осъществяване в ИСУН 2020 или в случай че последвате линка: https://eumis2020.government.bg/bg/s/Procedure/PublicDiscussion

Също по този начин ще бъдат презентирани и идните Грантови схеми „ Представяне пред българска аудитория на модерни европейски продукции от бранша на КТИ “ и „ Представяне на българска аудитория на модерни български продукции от бранша на КТИ “.

Желаещите да вземат участие би трябвало да заявят наличието си като попълнят формата за присъединяване – ТУК. Предварителната регистрация е наложителна!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSekGHVuivggG8jMRMw_IQnXAqI8LQOySa5CFgCDsOb6S7fOlA/viewform?pli=1
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР