Националът Кристиян Малинов премина от ЦСКА-София в новака в белгийския

...
Националът Кристиян Малинов премина от ЦСКА-София в новака в белгийския
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" продаде български национал в Белгия

Националът Кристиян Малинов мина от " ЦСКА-София " в новака в белгийския хайлайф " Од Хеверле " (Льовен). Льовен ". Договорът на 26-годишния халф е за три сезона. От " ЦСКА-София " не оповестиха цената на прехвърлянето. Единствено беше конкретизирано: " Освен солидна сума, алените ще получат и сериозен % при бъдеща продажба на родния национал. " По неофициална информация " Од Хеверле " ще заплати за Малинов към 400 000 евро.

Интерес към футболиста имаше още от няколко клуба, в това число и шотландския " Рейнджърс ". Заради идния трансфер халфът даже бе изваден отвън групата при успеха с 2:1 над " Ботев " (Пд) в неделя.

Малинов беше един от футболистите на " Литекс ", които Гриша Ганчев докара при преместването на тима в столицата през 2016 година и преименуването му в " ЦСКА-София ". От тогава футболистът е записал 139 мача, 7 гола и 14 асистенции за отбора. Той е някогашен юношески национал, има и към този момент 12 мача за мъжкия държавен отбор. " Од Хеверле " (Льовен) започна с две равенства сезона в Белгия и е на 12-то място. В този тим през сезон 2013/14 игра Иван Бандаловски.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР