НАТО претърпява най-големия ремонт на своите военни структури от 1949

...
НАТО претърпява най-големия ремонт на своите военни структури от 1949
Коментари Харесай

„Украйна е само повод“: създаването на ударен юмрук на НАТО срещу Русия е планирано от години

НАТО претърпява най-големия ремонт на своите военни структури от 1949 година При това в този момент алиансът извършва проекти, които стартира да основава още преди няколко години.

НАТО реализира най-големия ремонт на своите военни структури от 1949 година И в този момент алиансът извършва проекти, които стартира да чертае преди няколко години.

Много коства това изявление на холандския адмирал Роб Бауер след вчерашното съвещание на ръководения от него Военен комитет на НАТО.

През последните няколко месеца натрупването на контингенти на НАТО покрай европейските граници на Русия беше показано като „ насилствен отговор на експанзията на Москва в Украйна “. Сега Бауер се изпусна да каже, че имаме пред себе си дълготраен деликатно създаден проект. Следователно построяването и разгръщането на пълномащабен въоръжен спор в Украйна и потреблението й като таран против Русия също е проект.

В същото време проектът е изчерпателен: в страните от алианса, граничещи с Русия, ще бъдат ситуирани бойни подразделения на бригадно равнище, освен това на тяхната база ще бъде допустимо основаването на по-големи формирования.

Добавяме, че на съвещанието на Военния комитет на НАТО на 17 септември нямаше нито един инцидентен подробност. Включително мястото на събитието - Талин вместо Брюксел. Между другото, дължината на руско-естонската граница, без да се брои морската част, е 333,7 км.

Естествено е и наличието на срещата на представители на Швеция и Финландия, влизането им в алианса мина във финалната фаза. И това също не е импровизиран отговор на „ съветската експанзия в Украйна “, а следване на авансово премислен и признат проект.

Както е известно, стратегическото решение за доближаване на НАТО до границите на Русия беше взето от Вашингтон през 1996 година А преди няколко години, както към този момент излиза наяве, е било планувано основаването на ударен пестник за нахлуване над страната ни, където основна роля е била отредена на Украйна.

Това в действителност сподели ръководителят на Военния комитет на НАТО адмирал Роб Бауер.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР