Наставникът на Славия Александър Тарханов даде мнението си след нулевото

...
Наставникът на Славия Александър Тарханов даде мнението си след нулевото
Коментари Харесай

Треньорът на Славия: Не вкарваме заради коронавируса

Наставникът на Славия Александър Тарханов даде мнението си след нулевото тъждество с Ботев (Пловдив). Руският експерт посочи проблемите с контузени и инфектирани от ковид, които има пред себе си.

" Справедлив резултат е, само че съм угорчен, че не вкарваме голове. Играта другояче ми харесва. Може да се каже, че с цел да не вкарваме, се дължи и на ковид. Началото на несполучливото показване на тима е 25 октомври, когато се появи първият болен. Не съм имал опция да упражнявам всички мои футболисти, това се случи в последните три дни. Има двама изчезнали играчи - Янис Карабельов и Емил Стоев, това всичко не може да не дава отражение на игрището.

Видно е, че не сътворяваме положения или сътворяваме и не можем да вкараме - на пет метра от вратата бъркаме, на три метра от вратата не можем да я уцелим. Така се случи, че играем в друг състав съвсем във всеки мач. В дейна роля през днешния ден беше Дарко Тасевски, преди този момент него го нямаше, Димитър Рангелов - също. А тези, които съм подготвил ги няма. Това прави обстановката доста сложна. Трябва ни време. За мен като треньор постоянно е тежко - дали от програмата, дали от изчезналите играчи ", сподели Тарханов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР