Лъчезар Балтанов отново вдигна Купата на България с Ботев (Пловдив),

...
Лъчезар Балтанов отново вдигна Купата на България с Ботев (Пловдив),
Коментари Харесай

Балтанов: Емоцията се повтаря както преди седем години

Лъчезар Балтанов още веднъж подвигна Купата на България с Ботев (Пловдив), седем години след предходния успех на " канарчетата ". Въпреки че не игра толкоз доста при този поход, колкото при предходния, Балтанов показа, че и двете купи са доста на сърце.

" Емоцията се повтаря както преди седем години. Уникално щастливи сме, приключваме сезона по неповторим и отговарящ метод и в този момент ще има европейски вечери ", стартира Балтанов.

Мога доста да описвам. И двете купи са ми доста на сърце, тъй че не мога да ги деля. Да, тогава играх повече, през днешния ден не съм играл доста, само че щастието е същото. Изпитах същата наслада ".

" Дай боже да създадем запаметяващи се европейски вечери. Ако всичко е наред и си играем на нашия стадион това ще бъде прелестно. Липсваха ми тъкмо тези вечер, въпреки че на Лазур също не беше по-лошо, беше неповторимо, само че друго си е да си си у дома и да радваш нашите прелестни последователи, които още веднъж демонстрираха, че са номер 1 "

" Надявам се, че ще се посочи час и място. Всички са добре пристигнали да създадем още един празник и както беше през 2017 година Да се изпълни целият център, да има настроени, усмивки и наслада ", добави той.
 Мохамед Брахими: Нашата цел беше Купата, в този момент ще му мислим
Мохамед Брахими: Нашата цел беше Купата, в този момент ще му мислим

" Много съм благополучен от тази победа "

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР