Туристка беше нападната от бик на популярен плаж в Мексико

...
Туристка беше нападната от бик на популярен плаж в Мексико
Коментари Харесай

Туристка беше нападната от бик на плаж в Мексико

Туристка беше нападната от бик на известен плаж в Мексико и бе наръгана няколко пъти.

Минувачи предизвестяват дамата да се махне от пътя на рогатото животно, малко преди нападението.

Инцидентът е станал в събота на плажа Ла Фортуна в Лос Кабос, Долна Калифорния.

 Стреляха по словашкия министър председател Роберт Фицо, с заплаха за живота е (СНИМКИ и ВИДЕО) 5 мин. Стреляха по словашкия министър председател Роберт Фицо, с заплаха за живота е (СНИМКИ и ВИДЕО)  Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май? 4 мин. Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май?  Проект за 50 млн. лева: Част от бул. 2 мин. Проект за 50 млн. лева: Част от бул. " Стамболийски " в София става пешеходен, пускат трамвай  Катастрофата с мощен джип в Пловдив: Стана ясно карал ли е пийнал водачът 2 мин. Катастрофата с мощен джип в Пловдив: Стана ясно карал ли е пийнал водачът  Захарова: Русия ще третира всички задгранични наемници и оръжия в Украйна като военни цели 4 мин. Захарова: Русия ще третира всички задгранични наемници и оръжия в Украйна като военни цели  Морето е в заплаха: 30 яхти изгоряха на пристанище в Хърватия (СНИМКИ и ВИДЕО) 3 мин. Морето е в заплаха: 30 яхти изгоряха на пристанище в Хърватия (СНИМКИ и ВИДЕО)  Стреляха по словашкия министър председател Роберт Фицо, с заплаха за живота е (СНИМКИ и ВИДЕО) 5 мин. Стреляха по словашкия министър председател Роберт Фицо, с заплаха за живота е (СНИМКИ и ВИДЕО)  Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май? 4 мин. Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май?  Проект за 50 млн. лева: Част от бул. 2 мин. Проект за 50 млн. лева: Част от бул. " Стамболийски " в София става пешеходен, пускат трамвай  Катастрофата с мощен джип в Пловдив: Стана ясно карал ли е пийнал водачът 2 мин. Катастрофата с мощен джип в Пловдив: Стана ясно карал ли е пийнал водачът  Захарова: Русия ще третира всички задгранични наемници и оръжия в Украйна като военни цели 4 мин. Захарова: Русия ще третира всички задгранични наемници и оръжия в Украйна като военни цели  Морето е в заплаха: 30 яхти изгоряха на пристанище в Хърватия (СНИМКИ и ВИДЕО) 3 мин. Морето е в заплаха: 30 яхти изгоряха на пристанище в Хърватия (СНИМКИ и ВИДЕО)

На фрагментите, оповестени в обществените медии от локална радиостанция, се вижда по какъв начин туристката се пробва да събере движимостите си, към които бикът очевидно е показал интерес.

   View this post on Instagram

A post shared by New York Post (@nypost)

„ Госпожо, вие в действителност си играете с него сега. Моля, не правете това! Моля ви! “ споделя мъж на британски, до момента в който дамата се пробва да вземе чантите си от бика.

„ По дяволите, глупак! “ — вика различен мъж, до момента в който дамата стои безпомощна единствено на няколко крачки от бика, който продължава да оглежда движимостите ѝ на плажа.

Тя се втурнала да избавя брачна половинка си от нападението, само че животното стоварило цялата си гняв върху нея

В последна сметка други туристи съумяват да отклонят вниманието на животното и да го накарат да остави дамата. Не е ясно какво е положението ѝ.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР