Наставникът на Наполи Карло Анчелоти смята защитника на тима Калиду

...
Наставникът на Наполи Карло Анчелоти смята защитника на тима Калиду
Коментари Харесай

Анчелоти: Кулибали е най-добрият защитник в света, струва 150 млн. евро

Наставникът на Наполи Карло Анчелоти счита бранителя на отбора Калиду Кулибали за най-хубавия състезател на своя пост в света. Също по този начин, експертът оцени сенегалеца на 150 млн. евро.

“Да, мисля, че той е най-хубавият защитник в света. Дори има още какво да развива. Струва 150 млн. евро и не е за обмен. Договорът на Кулибали е до 2023 година През 2021 година ще се появи откупна уговорка от 150 млн. евро, само че Наполи няма потребност да го продава. Президентът не желае да продава и ние не слагаме това под въпрос. Доволен съм от сезона ни. Второто място не е по наша виновност. По-скоро би трябвало да се отдаде заслуженото на Ювентус, които напредват с изумителна скорост. Ако не престават по този начин, могат да завършат сезона с към 100 точки.
Carlo Ancelotti feels #Napoli have ‘the best defender in the world’ in Kalidou Koulibaly, who ‘is worth €150m but doesn’t need to be sold’ https://t.co/vm5FmnPx28 pic.twitter.com/OANmnNqzCZ
— footballitalia (@footballitalia) April 18, 2019 Връщайки се в Италия след 9 години, нямаше по какъв начин да направя по-добър избор от Наполи. Когато дойде нов треньор, доста неща се трансформират в отбора. Изисква се време. За да се разбие превъзходството на Юве, би трябвало да има групови старания от наша страна. Другите ни съперници също би трябвало да се подобрят, с цел да може шампионата да става все по-конкурентно. Кой гений ме изненада най-вече? Мойс Кийн напряко ме удиви. Стартът му на това равнище беше необикновен, като работата с него беше на положително равнище и на терена, и отвън него. Има шанс, че тренира един до друг с феномен от калибъра на Кристиано Роналдо, който ще играе до 40 година освен тъй като има страхотна физика, само че също и просветеност, мощ и упоритост да се развива всеки ден”, разяснява пред “Тутоспорт” Анчелоти, който за следващ път осъди расисткото държание на италианските почитатели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР