Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров похвали футболистите си за раздаването

...
Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров похвали футболистите си за раздаването
Коментари Харесай

Херо разясни тактиката с “фалшивата деветка” и как Лудогорец надигра кошмара на Байерн

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров похвали футболистите си за раздаването и майсторството, което демонстрираха при успеха над Хофенхайм с 2:1. Също по този начин треньорът на орлите обясни за какво е решил през днешния ден да играе с “фалшива деветка” в лицето на Марселиньо и по какъв начин тъкмо разградчани съумяха да надиграят германците, които единствено преди две-три седмици биха Байерн (Мюнхен) в турнирен мач.

“Спечелихме с повече тактическа дисциплинираност, себераздаване и майсторство, което имат нашите футболисти. Не е елементарно да победиш тим, който всяка седмица играе с колоси като Байерн, Дортмунд и Шалке. И през първото полувреме можехме да вкараме, само че неумението, неналичието на късмет и самочувствието ни попречиха - един път на Анисе и след това на Джоди Лукоки.

Имайки поради схемата на Хофенхайм, която е 3-5-2, ние започнахме с 4-4-2. Марселиньо, Анисе и Кампаняро се включваха от втора позиция и нещата се получиха”, разкри Херо тактическия си план за този дуел.

“Знам, че Брага е спечелил. С резултатите потвърждава класата си, само че ще се опитаме да се надиграваме и там”, добави треньорът на Лудогорец по отношение на идващия дуел на орлите, който е посещение на Брага.

фотография: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР