Наставникът на Левски Георги Тодоров говори на традиционния брифинг преди

...
Наставникът на Левски Георги Тодоров говори на традиционния брифинг преди
Коментари Харесай

Георги Тодоров се надява на победа на Лудогорец над ЦСКА

Наставникът на Левски Георги Тодоров приказва на обичайния брифинг преди семейството на Черно море от 33-ия плйеофен кръг на Първа лига. Срещата е в неделя, 12 май, от 19:00 часа на стадион " Георги Аспарухов " и ще бъде излъчена по Диема Спорт. Треньорът на " сините ", който пое поста краткотрайно след раздялата с Георги Дерменджиев, разяснява всички настоящи тематики към клуба. Той изрази мнение, че при триумф на " Герена " за Левски против варненци, по-добре ще е преди този момент Лудогорец да победи ЦСКА, тъй като по този начин левскарите ще имат късмет да нападат второто място в идния директен " синьо-червен " конфликт.
Тодоров, който неведнъж разгласи, че няма желание да остава отпред на " сините " след края на сезона, разкри, че се осведоми за обстановката от медиите. И в случай че написаното там се окаже истина, тимът ще е намерил точния човек.
" Не е доста добре да не сме в борбата за купата, само че за жалост това е към този момент десета година. Надявам се идната година при идващия треньор да играем доста значима роля в битката за купата. Уверявам ви, че би трябвало доста работа ", съобщи Тодоров и добави: " Аз единствено чета кой ще е треньорът, вие знаете повече. Мисля, че в случай че е този човек, който вие пишете, той е точният избор ", беше присъдата на краткотрайния ментор на Левски по този наболял на " Герена " въпрос.
Добрата вест от " Герена " е, че продължаващият възобновяване си централен бранител Холмар Ейолфсон към този момент тренира със " сините ". Той бе на терена, само че се приготвяше настрана от главната група. Исландският национал скъса кръстни връзки в края на октомври по време на дуела за Купата на България против Черно море на стадион „ Тича “ във Варна.
Тежката контузия бе сериозен удар по вековния клуб, защото Холмар бе съществена фигура в сърцето на обраната. Исландецът се завърна тази седмица в България за финалния стадий от възобновяване си. Очаква се обаче при започване на новата акция Ейолфсон да е подготвен за игра.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР