Наставникът на Челси Томас Тухел изрази сериозно недоволството си от

...
Наставникът на Челси Томас Тухел изрази сериозно недоволството си от
Коментари Харесай

Тухел: Разочарован съм, съдията се смееше с Карло Анчелоти след края на мача

Наставникът на Челси Томас Тухел изрази съществено недоволството си от държанието на основния арбитър Шимон Марчиняк по време на вчерашния конфликт сред „ сините “ и Реал Мадрид. Както е известно, лондончани бяха отстранени от „ Лос Бланкос “ на 1/4-финалите в Шампионската лига след загуба вкъщи с 1:3 и победа с 3:2 на „ Сантиаго Бернабеу “.

Германецът укори съдията, че не е имал кураж да прегледа обстановката с анулирания гол на Маркос Алонсо и самичък да вземе решение, а е трансферирал отговорността на ВАР. Освен това Тухел е останал подразнен от това, че след последния съдийски сигнал Марчиняк се е смесел шумно в компанията на треньора на Реал Карло Анчелоти.

„ Бях отчаян, че съдията се забавляваше с Карло след последния съдийски сигнал. Когато желаех да отида и да му благодаря, той се смееше в компанията на треньора на противника. Мисля, че моментът бе напълно несъответствуващ за това, откакто в продължение на 126 минути единият тим е оставил сърцето си на терена. Моментът за това да се смееш с треньора на другия тим беше неприятен. Казах му го “, сподели раздразнения Тухел.

„ Когато играеш против Реал Мадрид, не очакваш всеки да има нужния кураж. Почувствах го при някои решения в първия мач, а и в реванша. Не съм видял гола, само че съм супер отчаян, че съдията не отиде да ревизира самичък обстановката. Би трябвало той да поеме отговорността, а не да оставя решението на някой, който стои в един стол и е изолиран от това, което се случва на терена “, съобщи още Тухел.

Thomas Tuchel thought this was inappropriate
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР