Млада жена се събуди в болницата с ужасяващи наранявания и

...
Млада жена се събуди в болницата с ужасяващи наранявания и
Коментари Харесай

Жена се събуди с ужасяващи наранявания и нямаше представа какво се е случило - докато медицинската сестра не каза четири опустошителни думи

Млада жена се разсъни в болничното заведение с ужасяващи пострадвания и нямаше визия какво се е случило - до момента в който здравна сестра не сподели опустошителните думи: „ Твоето гадже го направи. “

24-годишната Емили Люис беше брутално нападната от тригодишния си другар Томас Джоунс, който беше надрусан от кокаин и алкохол. След нападението през нощта сред 18 и 19 февруари предходната година Емили получи пострадване на главата с размери 8 см дължина и 4 см широчина - толкоз надълбоко, че стигаше до черепа.

Бандитът също счупи скулата на Емили и я остави със синини по цялото й лице и тяло. След като имаше 19 шева и получи синини по лицето си, Емили в този момент е физически и прочувствено белязана за цялостен живот.

Джоунс, който няма предходни присъди, към този момент е изпратен в пандиза след произнасянето на присъдата в Кралския съд на Суонзи. Жената от Нийт, Уелс, реши да приказва, с цел да помогне на други дами и да ги насърчи да рапортуват за всевъзможни сходни произшествия, тъй че нападателите да бъдат наказани.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР