Наскоро дезертиралият депутат от Лейбъристката партия Натали Елфике най-накрая се

...
Наскоро дезертиралият депутат от Лейбъристката партия Натали Елфике най-накрая се
Коментари Харесай

Депутатът от Лейбъристката партия Натали Елфике се извини за коментари след осъждането на съпруга за сексуално насилие

Наскоро дезертиралият народен представител от Лейбъристката партия Натали Елфике най-сетне се извини за мненията, които направи в поддръжка на някогашния си брачен партньор, откакто той беше наказан за полово принуждение.

Бившият тори трагично прекоси пода в Камарата на общините моменти преди PMQs в сряда. Но нейното идване провокира бурна реакция за Кийр Стармър, като ходът беше посрещнат с рецензии от новите й сътрудници от партията.

Бившият брачен партньор на госпожа Елфик и предходник като народен представител от Дувър, Чарли Елфик, беше наказан през 2020 година за полово принуждение над две дами и наказан на две години затвор. Тя приключи брака след осъждането му, само че поддържа несполучливото му обжалване.

В изявление за вестник тя сподели, че Елфик е бил „ прелъстителен и притеглен от дами “ и „ лесна цел за мръсна политика и подправени обвинявания “. В изказване в четвъртък госпожа Елфике сподели, че осъжда " държанието му към други дами и към мен ", добавяйки, че е " вярно, че той беше преследван " и " съжалява за мнения...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР