Софийският градски съд отложи делото срещу полицаите Любка Гечева и

...
Софийският градски съд отложи делото срещу полицаите Любка Гечева и
Коментари Харесай

Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка нелепа ситуация

Софийският градски съд отсрочи делото против служителите на реда Любка Гечева и Георги Марински. Те са ескортирали автомобила на Димитър Любенов, макар че са открили, че е използвал алкохол.

Любенов аргументи гибелта на френски жител на околовръстното шосе преди две години. Той е обвиняем, само че по делото през днешния ден се яви като очевидец против двамата служители на реда. Те отхвърлиха коментар.

За първи път Димитър Любенов застана пред медиите и дефинира злополуката като " безразсъден случай ".

 Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Утрото след бурята: Какви са вредите? 3 мин. Утрото след бурята: Какви са вредите?  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Как се гласоподава на избори 2 мин. Как се гласоподава на избори " 2 в 1 ": Росица Матева сподели разликите в бюлетините в ефира на bTV  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Преди притежател да разбере, че колата му я няма: Хванаха автокрадец на 1 мин. Преди притежател да разбере, че колата му я няма: Хванаха автокрадец на " Струма " (СНИМКИ)  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Утрото след бурята: Какви са вредите? 3 мин. Утрото след бурята: Какви са вредите?  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Как се гласоподава на избори 2 мин. Как се гласоподава на избори " 2 в 1 ": Росица Матева сподели разликите в бюлетините в ефира на bTV  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Преди притежател да разбере, че колата му я няма: Хванаха автокрадец на 1 мин. Преди притежател да разбере, че колата му я няма: Хванаха автокрадец на " Струма " (СНИМКИ)

Според прокуратурата той е карал след приложимост на кокаин и алкохол, с превишена скорост и е бил в положение да схваща постъпките си.

„ Супер безразсъден случай. Въобще не съм желал да се случи това ПТП. За страдание ПТП-та стават всеки ден. Искрено скърбя за случилото се “, разяснява Димитър Любенов.

По данни на проверяващите двамата служители на реда са взели от Любенов рушвет от 200 лв., с цел да го ескортират те.

На въпрос дали той им ги е предложил, или те са ги поискали, Любенов отхвърли коментар.

„ Винаги съм си поръчвал " дринк енд драйв ". В този случай се получи каръшка нелепа обстановка, всичко се случи по стичане на събитията и на ориста “, съобщи той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР