Нашата кандидат-президентска двойка доц. Милен Михов и Мария Цветкова са

...
Нашата кандидат-президентска двойка доц. Милен Михов и Мария Цветкова са
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Решихме да дадем път на новото поколение

" Нашата кандидат-президентска двойка доцент Милен Михов и Мария Цветкова са две лица, които са добре познати както на гласоподавателите в патриотичното пространство и са едни от най-активните народни представители в предния парламент. “ Това съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация в " Лице в лице “ по БТВ. " Трябва да даваме път на новото потомство, тази двойка беше номинирана от младежките ни структури. Иначе разгледахме пет кандидатури и се спряхме на тази ", изясни още той.

Според Каракачанов у нас всяка партия би трябвало да е патриотична. " Много от обединенията в политическото пространство, които назовават себе си десни като ГЕРБ и Демократична България, стават все по-либерални и се насочват към онази демократична политика на Брюксел, която е срещу идентичността и традициите на националните страни, които от ден на ден се помиряват с отнемането на националния суверенитет “, сподели Каракачанов.
 Кандидатпрезидентската двойка на Вътрешна македонска революционна организация доцент Милен Михов и Мария Цветкова се записва в ЦИК Кандидатпрезидентската двойка на Вътрешна македонска революционна организация доцент Милен Михов и Мария Цветкова се записва в ЦИК
Ние ще сме гаранция за държавния суверенитет и за правата всички българи по света. С тези думи претендентът за президент доц.Милен Михов...

Той съобщи, че има терзания по отношение на позицията ни за Северна Македония. " Някои от политическите сили споделят намерено, че България би трябвало да даде път на Северна Македония без значение, че РСМ не извършва изискванията по контракт с България, без значение, че те не престават да водят антибългарска политика по отношение на българите и България и това идва от това, че избрани непознати посолства или избрани външнополитически фактори ги притискат. Натиск имаше и в предходния мандат “, разяснява водачът на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР