Григор Димитров стартира с бърза победа участието си на. В

...
Григор Димитров стартира с бърза победа участието си на. В
Коментари Харесай

Григор стартира с бърза победа в Париж

Григор Димитров започва с бърза победа присъединяване си на. В първия кръг в Париж той се оправи с американеца Александър Ковачевич. Гришо завоюва за близо два часа след 6-4, 6-3, 6-4.

Хасковлията имаше преимущество във всички съставни елементи на играта. Той завоюва повече точки и на първи, и на втори сервис, записа повече уинъри и позволи по-малко неточности.

Григор стартира несигурно и Ковачевич проби още с първия си късмет за 4-3. После обаче българинът направи същото, изравни и взе още два гейма. с цел да вземе първия сет. Гришо продължи по същия метод и във втората част – проби, поведе с 3-0, и задържа задатъка си до края за 6-3.

В третия сет Димитров взе сервис гейм на Ковачевич траял над шест минути. Така той поведе за 3-2. Българинът обаче позволи равнене при 4-4. Надеждите на Ковачевич за освен това свършиха след нов пробив, а след това Димитров взе и първия си мачбол за 6-4.

Следващият съперник на участващия за 14-а поредна година в главната скица Григор Димитров ще бъде спечелилият от мача сред Фабиан Марожан и Михаил Кукушкин.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР