НАСА ще оповести резултатите от дългоочаквано проучване на неидентифицирани летящи

...
НАСА ще оповести резултатите от дългоочаквано проучване на неидентифицирани летящи
Коментари Харесай

Историческо: НАСА ще публикува резултатите от проучване на НЛО

НАСА ще оповести резултатите от дълго чакано изследване на неидентифицирани летящи обекти (НЛО) в небето, съобщи Агенция Франс Прес.

Миналата година американската галактическа организация разгласи, че преглежда доказателства за неидентифицирани аномални феномени, които замениха термина " НЛО " в формалния език.

NASA's UFO study team to announce results Sept. 14. Here's how to watch live.
— SPACE.com (@SPACEdotcom)
Темата от дълго време вълнува обществеността, само че е отбягвана от мейнстрийм науката.

Независим екип от 16 откриватели показа предварителните си наблюдения през май, като откри, че съществуващите данни и отчети на очевидци са незадоволителни за безапелационни изводи, и в същото време прикани за по-систематично събиране на висококачествени данни.

Малко евентуално е отчетът да промени тази равносметка, само че в последна сметка той може да сложи началото на нова задача за организацията.

Докато сондите и роувърите на НАСА претърсват Слънчевата система за вкаменелости от антични микроби, а астрономите и́ търсят признаци на рационални цивилизации на далечни планети, историческата и́ позиция е да " развенчава " наблюденията на нашата планета.

HISTORIC: NASA is set to unveil its full report and an independent study on the UFO phenomenon on Thursday, Sept. 14.
— Treeni (@_treeni)
За 27 години са документирани повече от 800 " феномени ", от които два до пет % се считат за вероятно аномални, обявиха създателите на отчета по време на срещата през май.

Те се дефинират като " всичко, което не е елементарно разбираемо за оператора или датчика " , сподели членът на екипа Надя Дрейк.

През последните години държавното управление на Съединени американски щати стартира да се отнася по-сериозно към въпроса за НЛО, частично заради опасения, че те са свързани с задгранично наблюдаване.

Работата на НАСА, която разчита на декласифицирани материали, е отделена от следствията на Пентагона, макар че двете страни координират дейностите си по въпроси, свързани с използването на научни принадлежности и способи.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР