Наркотиците, пренасяни с малки частни самолети или вертолета, който разпръсна

...
Наркотиците, пренасяни с малки частни самолети или вертолета, който разпръсна
Коментари Харесай

Захари Белчев: Наркотиците, разпръсквани над Турция, вероятно са от лаборатории на Балканите

Наркотиците, пренасяни с дребни частни самолети или вертолета, който разпръсна опиати над територията на Турция, евентуално са от лаборатории на Балканите, те не се внасят от Латинска Америка. Машините летят доста ниско и се трансферират към Турция. Това съобщи Захари Белчев - публицист от в. „ Телеграф " в предаването „ Твоят ден " по NOVA NEWS.

„ Имаше аероплан, прелетял през шест страни, който кацна на летището до Търговище, който се оказа бракуван. В него е имало 4-5 души, трябвало е да доближи Турция, само че поради щета е кацнал на остарялото летище в Търговище. От 2020-21 година тази процедура се получава, до момента беше със аероплан вид „ Чесна ", в този момент е станало с вертолет ", сподели журналистът.

Припомняме, на 18 юли имаше хеликоптер, който разпръсна дрога над Турция. За този вертолет се твърдеше, че е тръгнал от България, а след това това изказване бе опровергано. " Все още се открива от къде този вертолет е изхвърчал за Турция. По-вероятно се употребяват бракувани летателни машини, които са със заличени номера ", добави Белчев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР