Нападателят Серджиу Буш тази сутрин е разтрогнал официално договора си

...
Нападателят Серджиу Буш тази сутрин е разтрогнал официално договора си
Коментари Харесай

Буш си събра багажа от Герена

Нападателят Серджиу Буш тази заран е разтрогнал публично контракта си с Левски. Новината е на изданието Prosport.ro, което се базира на източници, близки до играча. Той имаше договор за още една година със столичани. Повече детайлности към раздялата на румънеца със " сините " не се оповестяват. Знае се единствено, че в идващите дни той ще изслуша всички предложения към себе си и се чака да избере новия си отбор най-много до една седмица. 

В Румъния чакат Буш да се завърне в родината си. Той има опит по Италия, България и Англия, само че се чака да заиграе още веднъж в северната ни съседка, с цел да възроди кариерата си, която през последната година зацикли със синия екип. Нападателят изигра 24 мача през актуалната акция, само че от 7 април не се е появявал на терена. А през 2019 година е изиграл единствено 200 минути и това предопредели изпадането му от състава и към този момент формалната разлъка с Левски.

Малко по-късно Буш употребява формалния си профил в Instagram, където разгласява свои фотоси с екипите на Левски и ЦСКА и написа „ Дойде времето да си кажем „ сбогом ”. За мен беше чест да дам всичко от себе си за тези цветовете. В сърцето ми има място и за двата! ”

Както е известно, преди да премине в Левски, Буш игра и за другия столичен гранд – ЦСКА
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР