Нападателят на Пари Сен Жермен – Лионел Меси, използва социалните

...
Нападателят на Пари Сен Жермен – Лионел Меси, използва социалните
Коментари Харесай

Меси прочувствено послание към Луис Суарес

Нападателят на Пари Сен Жермен – Лионел Меси, употребява обществените мрежи, с цел да насочи трогателно обръщение към някогашния си съотборник в Барселона Луис Суарес. Уругваецът напусна Европа след 16 години на Стария континент. За последно той игра в Атлетико Мадрид, само че бе освободен и се завърна в някогашния си клуб Насионал, макар интереса от редица европейски отбори.

Меси бе един от най-близките другари на Суарес на „ Камп Ноу”, а това си проличава и от обръщението на аржентинеца към нападателя на Уругвай.

„ Хей, гордо, към този момент си там и желая да те прегърна и да ти пожелая всичко най-хубаво в тази нова страница за теб. Знам какъв брой е значимо за теб, че се завръщаш в твоята страна, в твоят дом, Насионал след толкоз дълго време и какъв брой е значимо за теб да се подготвиш добре за международното след няколко месеца. Желая ти всичко най-добро”, показа Меси в особено видео.

„ Сега би трябвало да проследявам изявите на Насионал. Ние, почитателите на Нюелс Бой нямаме положителни мемоари от Насионал, само че както знаеш, мен ме е грижа за теб и съм отсреща за каквото и да е било. Хей, гордо, както споделих, искам ти всичко най-хубаво и се надявам, че скоро ще се забележим. Голяма прегръдка! Чао”, сподели още Лионел Меси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР