Нападателят на Хърватия Анте Будимир разкри любопитни подробности от кухнята

...
Нападателят на Хърватия Анте Будимир разкри любопитни подробности от кухнята
Коментари Харесай

Хърватите стигат до бой по време на тренировки

Нападателят на Хърватия Анте Будимир разкри любопитни детайлности от кухнята на отбора.

Той познава чудесно испанския футбол. Преди време игра за Майорка, а в този момент е в Осасуна. Пред " Марка " Будимир, който към момента чака своята първа изява на Евро 2020, приказва за идния мач с " Ла Фурия ", както и за ситуацията в хърватския лагер.

- Как сте вие персонално и тимът като цяло преди дуела с Испания?

- Добре съм, тимът също. Виждам съотборниците си доста съсредоточени и със мощно предпочитание мачът към този момент да стартира.
 Хърватия против Испания на осминафиналите на Евро 2020
Хървати и испанци в спор за място измежду най-хубавите осем на Евро 2020

Двубоят е от 19:00 часа на стадион " Паркен " в Копенхаген

- Вратарят на Испания Унай Симон сподели преди време, че когато вижда лицата на съотборниците си, знае, че нещата ще се развият добре. Какво виждате вие в лицата на сътрудниците си?

- Бихме се на тренировката оня ден. Мисля, че това е добър сигнал. Ако по време на заниманията се хвърляме крепко за всяка топка, има борба по целия терен, то представете си какво ще стане, когато пристигна мачът. Това е добър знак. Предполагам, че в понеделник по време на мача ще бъдем същите тези биткаджии, каквито сме и е на тренировките. Това ми дава успокоение.

- Разкажете ни повече за това сдърпване на тренировката?

- Разделени сме на групи, имаме си наш, вътрешен шампионат и всички тимове желаят да завоюват. По някое време в действителност става горещо. Но всичко е наред, по разпоредбите.

- В Испания, когато мислим за Хърватия, мислим за Модрич...

- Да, той е толкоз значим състезател... Той е футболист, който ни оказва помощ доста и отвън терена и който постоянно е до нас. А на терена постоянно се появява във значимите моменти. Погледнете какво направи оня ден. Труден мач против Шотландия, комплицирана игра и... той се появява и вкарва свръхестествен гол. Вижте какъв необикновен удар направи единствено, какъв значим гол. Винаги можете да разчитате на Лука. Той постоянно е разполагаем на всички. Без значение кой си, той постоянно има време да ти помогне.
 Звездата на Хърватия даде позитивен тест и е навън от Евро 2020
Звездата на Хърватия даде позитивен тест и е навън от Евро 2020

Лоши вести за хърватите

- Как разпускате в лагера на Хърватия?

- Играем карти, тенис на маса, дартс.

- Кой е най-хубав в тези занимания.

- На карти съм доста добър и към този момент никой не желае да играе против мен. На тенис на маса №1 е Брозович, там той е необикновен.

- А Модрич?

- Той е №1 във футбола.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР