Нападателят на Аржентина Лаутаро Мартинес имаше сериозна роля за успеха

...
Нападателят на Аржентина Лаутаро Мартинес имаше сериозна роля за успеха
Коментари Харесай

Лаутаро Мартинес: Продължаваме по нашия път

Нападателят на Аржентина Лаутаро Мартинес имаше сериозна роля за триумфа на своя отбор над Нидерландия на 1/4-финала на Световното състезание. Той се появи като запаса, само че означи победната дузпа в мача. Той разкри, че е бил изцяло спокоен преди осъществяването и съобщи, че отборът му продължава по пътя, по който е поел към финала.

" Истината е, че изпълних значима дузпа на Копа Америка, тъй че бях спокоен. Вярвах в себе си, имах вяра своята работа, коята правя, с цел да се усъвършенствам всеки ден. Старая се да нося наслада на фамилията ми и на всички хора, които са с нас. Когато вървях към наказателното поле си мислех за щерка ми. Тя се появи по време на пандемията и промени живота ми. Сега се любувам на футбола и не чувам какво се приказва. Не съм вирнал нос и считам, че справедливо съм тук ", съобщи Лаутаро.

Той отхвърли да разяснява съдията Матеу Лаос, който съумя да ясода и двата тима с отсъжданията си.

" Имаше някои странни отсъждания, само че не е наша работа да разясняваме, има си хора за това. Ние би трябвало да играем. Стигнахме до дузпи и бяхме спокойни. Имаме страховит вратар и това се видя още веднъж. Вече сме на полуфинал. Сега би трябвало да продължим по пътя, по който сме поели. Трябва да продължим да израстваме. Когато спечелихме Копа Америка, си казахме, че това е началото на нещо огромно и сега се усещаме тъкмо по този начин ", добави нападателят.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР