Нападаетлят на Челси - Гонсало Игуиан, отвори сърцето си и

...
Нападаетлят на Челси - Гонсало Игуиан, отвори сърцето си и
Коментари Харесай

Игуаин: Не е лесно да си футболист - трябва да пътувам 15 часа, за да видя майка си

Нападаетлят на Челси - Гонсало Игуиан, отвори сърцето си и приказва за компликациите в живота си. Пред "ESPN " той показа, че е от време на време изпитва боязън да се покаже на улицата, защото е допустимо някои да нарани него и фамилията му.

"Винаги се стремя да се затулям. Да не излизам доста на улицата. Има доста хора, които биха желали да те наранят. Ще го създадат без даже да видиш лицето им, без позор ", съобщи Игуаин.

"Но всички приказват за парите, които печели един футболист. На нас обаче също не ни е елементарно. Приятелите не могат да се купят. Сега, с цел да видя майка си, би трябвало да пътувам 15 часа със аероплан. Преди 14 години празнувахме рождени дни без проблеми дружно, в този момент е друго ", добави той.

"Да, мога да си купя билет за аероплан, само че нямам и 10 минути свободни. Хората не виждат това. Виждат единствено по какъв начин вкарваш гол - заплащат си за това. Мисля, че е малко прекомерно, само че към този момент съм привикнал ".

"Вече съм на подобен стадий от живота си, че нищо не може да провокира болежка у мен. Страдах много. Играх в най-хубавите шампионати в света. Имам три Световни шампионати зад тила си, както и три шампионата Копа Америка. На 5 години не си представях даже 10% от това, което реализирах. Защо да се тормозя от това, което споделят хората, съобщи още Игуаин.

От началото на своя престой в Челси нападателят има 3 гола в 11 мача във всички шампионати за "сините ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР