Наистина ли забраняват на класните ръководители и останалите учители, осочено

...
Наистина ли забраняват на класните ръководители и останалите учители, осочено
Коментари Харесай

Истина ли е? Забраняват на учителите да са във Вайбър групи

Наистина ли не разрешават на класните ръководители и останалите учители, осочено в началния курс, да са в наставнически вайбър групи? Въпросът разтревожи всички майки след умишлен пост във Facebook.

Учители получават заповеди да не вземат участие във Вайбър групите за връзка с родителите, стана ясно от обява и мненията към нея във Facebook.
-->
„ Здравейте, желая да си сверя часовника по един проблем от през днешния ден. Преди малко в групата на класа по Вайбър класната съобщи, че от през днешния ден има спусната заповед в учебно заведение учителят няма право да вземат участие в групата с родителите по Вайбър и незабавно напусна. След нея напусна и Г-та по занималня. Искам да попитам тази заповед единствено за нашето учебно заведение ли важи или е спуснато от МОН? ”, гласи постът от събота на участник в една от групите за обучение във Facebook.

От стотиците мнения под нeго излиза наяве, че такава възбрана е спусната и в други учебни заведения, а в някои школа ограничаването е наложено още предходната година, като се разчита на връзката през електронния дневник. Според някои от коментиращите ветото за Вайбър не идвало от просветното министерство, а от самите шефове.  Причината обаче не е ясна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР